menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nieuwegein weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Nieuwegein

Een kundige Payroll uit Nieuwegein helpt u graag verder.

Is payrolling in Nieuwegein iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Nieuwegein of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Nieuwegein een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Nieuwegein u het voordeligst uit bent.

354
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.193
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nieuwegein

Professionele payrollbedrijven uit Nieuwegein

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Nieuwegein. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Matisse van Gelder, regiomanager in Nieuwegein. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Nieuwegein.

Vergelijk vrijblijvend payrolling pro’s regio Nieuwegein!

Onderzoek hebben wij reeds voor u gedaan. Makkelijk toch? De payroll bedrijven die bij ons geregistreerd staan, zijn allen ervaren bedrijven. Het zijn specialisten met zeer veel ervaring in HR Management. Hoeveel tijd besteedt u nu zo ongeveer aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn uw personeelskosten? Bedenk tevens eens wat u kunt doen met de vrijgekomen tijd, wanneer u besluit gebruik te maken van payrolling

Nieuwsgierig hoe payrolling voor uw onderneming uitpakt? U kunt nu geheel vrijblijvend payroll offertes aanvragen. U kunt nu gemakkelijk en snel via onze website bij meerdere payroll bedrijven in Nieuwegein verschillende prijsopgaven aanvragen. Vergelijken van diverse aanbiedingen is nog nooit zo simpel geweest, en zo kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder in contact wilt komen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Nieuwegein te zeggen hebben!

img

Guust Fokke

Zoals aangegeven had Professionals Nieuwegein meteen een degelijke Payroll gevonden. Ik ben dan ook zeer te spreken over de service. Ik zou Professionals Nieuwegein dan ook echt aan iedereen aanbevelen.

img

Jolijn van Hartskamp

Na al met verschillende payroll bedrijven contact te hebben gehad dacht ik, ik geef Professionals Nieuwegein eens een kans. Dat bleek een goede keuze, ik kreeg meteen een mooi overzicht van verschillende aanbieders en het maakte het heel makkelijk om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Nieuwegein

Let's Talk

Bij Professionals Nieuwegein staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier