menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nieuwegein weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Nieuwegein

Een kundige Mediator uit Nieuwegein helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Nieuwegein

Een mediator is een niet partijdige bemiddelaar die helpt partijen in een conflictsituatie om daar samen weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, acceptabele oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert voornamelijk naar de standpunten van beide partijen en zal vervolgens trachten de problemen helder te krijgen. Het doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen acceptabel is. Deze overeenkomst kan eventueel in een rechtsgeldig document worden vastgelegd. Zo wordt voorkomen dat er later wellicht weer een conflict ontstaat.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Nieuwegein biedt oplossingen.

Conflicten komen veel vaker voor dan u zult denken. Geschillen waarvoor men geen oplossing lijkt te hebben. Er wordt niet meer geluisterd naar elkaar en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. Meningen verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat raadplegen, maar dat is vaak niet nodig.

Conflictbemiddeling zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker ingezet en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Tegenwoordig is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een geschil.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Nieuwegein onder meer inroepen bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke conflicten
  • conflicten met overheidsinstanties
510
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.193
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nieuwegein

Heeft u een zakelijke mediator uit Nieuwegein nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Nieuwegein of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Nieuwegein.

mac
mac
img

Ik ben Matisse van Gelder, regiomanager in Nieuwegein. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Nieuwegein.

Zoekt u fijne mediation uit Nieuwegein?

Als u een mediator zoekt, dan is het slim een mediator uit ons netwerk te kiezen. Om te worden bijgeschreven, moet een mediator aan een aantal kwaliteitseisen van de federatie voldoen. U weet zeker te maken heeft met met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze is aangesloten bij Professionals Nieuwegein. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen alle partijen als winnaar uit de bus. U kunt makkelijk meerdere mediation offertes opvragen, gewoon op onze site. Zo kunt u de mediators vergelijken en besluiten met wie u wilt samenwerken. Wellicht de voordeligste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Middels professionele mediators uit Nieuwegein is de kans groot dat beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Bij een juridisch proces heeft u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Nieuwegein te zeggen hebben!

img

Jan-Bart Kiek in 't Veld

Ik had een aantal offertes nodig voor een Mediator en die werd snel geleverd. Ik had ook het gevoel dat er echt goed naar mijn persoonlijke situatie gekeken werd. Thanks Professionals Nieuwegein, jullie hebben mij goed geholpen!

img

Mayke Verhoeff

Door Professionals Nieuwegein heb ik heel snel een aantal goede mediators gevonden waar ik mee vooruit kan. Na het zien van de verschillende offertes heb ik 2 partijen extra benaderd om op gesprek te komen. De pitches waren goed en ik heb er vertrouwen in dat de overgebleven partij de juiste keuze is voor mij.

Professionals uit andere branches in Nieuwegein

Let's Talk

Bij Professionals Nieuwegein staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier